Pāia-sadda-mahaṇṇavo, arthāt, Vividha Prākrta bhāshāoṃ ke śabdoṃ kā Saṃskrta pratiśabdoṃ se yukta, Hindī arthoṃ se alaṅkrta, prācīna granthoṃ ke analpa avataraṇoṃ aura paripūrṇa pramāṇoṃ se vibhūpita brhatkoṣa : Prākrta-śabda-mahārṇavaḥ - Seṭha, Haragovindadāsa Trikamacanda (SAMP early 20th-century Indian books project, 1928)
Prakrit-Hindi dictionary.