Tuiʹ pre tuiʹ mre vatthu tui myāʺ - Maṅʻʺ Be dā, Pvaṅʻʹ phrū, 1965- (Myuiʺ khyacʻ citʻ dhātʻ rhaṅʻ sanʻ thakʻ mrakʻ reʺ paññā pranʻʹ pvāʺ lhuṃʹ choʻ reʺ cā cañʻ, 1994)
On the theme of patriotism in Burma.