Arah politik Malaysia selepas pilihanraya 1995 - A. Samad Ismail (Abdul Samad Ismail), 1924- (Pusat Penyelidikan Strategik Malaysia, 1995)
Analysis on the role of opposition party in Malaysian political system; paper.