Vāṇijya pramāṇa patra tahako uddeśya ra praśna patrako jhukāvako prativedana - Koirālā, Paraśāra Prasāda (Tribhuvana Viśvavidyālaya, Śikshādhyakshako Kāryālaya, Anusandhāna Mahāśākhā, Kīrtipura, 1981)
Evaluation of the program of certificate course in commerce, Tribhuvan University.