Kāvyamīmāṃsā : Bālānandinyākhyayā, Āndhrabhāṣā vyākhyayā samētā - Rājaśekhara, ca. 880-ca. 920 (Pratulaku, Pullela Subbalakṣmi, 1979)
Verse work on poetics; includes P. Śrīrāmacandruḍu's commentary Bālānandini.