Lakshmī mahimā : saṃsāra ke samasta sukha, vaibhava, evaṃ aiśvarya pradāna karane vālī, Bhagavāna Vishṇu kī priyā Mahāmāyā Lakshmī Jī para eka khojapūrṇa grantha, jisameṃ unakī adbhuta śakti, mahimā, tathā Lakshmī Jī ke suprasiddha mandiroṃ kā varṇana hai - Gupta, Dāū Dayāla (Dharma-darśana mālā, 1981)
On Lakshmi, Hindu deity.