Maktūbāt-i Ḥālī : yaʻnī, Shamsulʻulamā Maulavī Ḵẖvājah Alt̤āf Ḥusain ṣāḥib Ḥālī marḥūm va mag̲ẖfūr ke ḵẖut̤ūt̤ un ke aʻizzah va aḥbāb ke nām - Ḥālī, Ḵẖvājah Alt̤āf Ḥusain, 1837-1914 (SAMP early 20th-century Indian books project, 1925)
Collection of letters.