Puggalika cīʺ pvāʺ reʺ lupʻ ṅanʻʺ myāʺ ʼa tvakʻ Mranʻ mā Nuiṅʻ ṅaṃ e* thutʻ kunʻ svaṅʻʺ kunʻ lupʻ ṅanʻʺ myāʺ chuiṅʻ rā caññʼʺ myañʻʺ nhaṅʻʹ lupʻ thuṃʺ lupʻ naññʻʺ myāʺ (Praññʻ thoṅʻ cu Mranʻ mā Nuiñʻ ṅaṃ toʻ ʼA cuiʺ ra, kunʻ svayʻ reʺ Vanʻ krīʺ Ṭhāna, kunʻ svayʻ reʺ Ññvhanʻ krāʺ mhu Ūʺ cīʺ Ṭhāna, 1993)
Import and export trade rules and procedures for the private enterprises in Burma, promulgated by the Ministry of Trade.