Khrōngkān čhattham phǣn mǣbot pō̜ngkan læ banthao phai čhāk khlư̄n sưnāmi : rāingān chabap sutthāi (Krom Pō̜ngkan læ Banthao Sāthārana Phai, Krasūang Mahātthai, 2007)
Report on the master plan on preparedness and mitigation of tsunami disaster.