Sgom-chen Tshul-khrims daṅ, rdza ra ser skya, byi ba smug chuṅ gñis bcas kyi rtsod gtam źes bya ba bźugs so - Ṅag-dbaṅ-dpal-ldan, Chos-rje, b. 1797 (s.n., 1970)
Didactic story expounding the principles of Buddhist meditation.