Zan dar Islām : muṣāḥabahʻhā, payāmhā va sukhanrānīhā-yi Imām-i Khumaynī dar bārah-i zan - Khomeini, Ruhollah (Nashr-i Kūḥ, 1981)
On the status of women in Islam; excerpts from speeches and interviews.