Noninvasiiviset menetelmät angina pectoris -potilaiden tutkimisessa ja ennusteen arvioinnissa : non-invasine testing in the diagnosis and risk stratification of angina pectoris -patients - Hämäläinen, Liisa (Kuopion yliopiston julkaisuja. D. Lääketiede, 1994)
Abstract.