Tuiṅʻʺ raṅʻʺ sāʺ Ka raṅʻ ʼa myuiʺ sāʺ - Vaṅʻʺ, Moṅʻ (Praññʻ thoṅʻ cu Mranʻ mā Nuiṅ ṅaṃ Toʻ lhanʻ reʺ ʼA cuiʺ ra, Praññʻ thoṅʻ cu Yañʻ kyeʺ mhu Pra khanʻʺ Kyaṅʻʺ pa reʺ Koʻmatī, 1965)
On Karen, Southeast Asian people in Burma and Karen State.