Kouluikäisten äänihäiriöt : äänioireiden pysyvyys ja yhteydet oppilaiden psykomotoriseen suorituskykyyn - Koivusaari, Ritva (Acta Universitatis Ouluensis. Series B. Humaniora,, 1998)
Abstract: School-aged children's voice disorders.