Mranʻ māʹ patta lāʺ leʹ lā khyakʻ - ʼOṅʻ Svaṅʻ, Ūʺ (Praññʻ thoṅʻ cu Chuirhayʻlacʻ Sammata Mranʻ mā Nuiṅʻ ṅaṃ toʻ, Sutesana Lupʻ ṅanʻʺ myāʺ chuiṅʻ rā Mū vāda Ññvhanʻ krāʺ reʺ ʼA phvaiʹ, Yañʻ kyeʺ mhu Koʻmatī, 1987)
On Patta lāʺ, Burmese percussion instrument resembling xylophone.