ʻĒkasān ʻanukammakān khǣngkhan-nyō̜ngnyō̜ ban kakīam kānsalup vīakngān kō̜sāng hākthān kānmư̄ang-phatthanā sonnabot læ lưplāng khwāmthuknyāk thūa pathēt (Phak Pasāson Pativat Lāo, 2011)
Collection of document on politics and rural development in Laos.