Saṃskrta "Dvayāśraya" kāvyamāṃ madhyakālīna Gujarātanī sāmājika sthiti - Modī, Rāmalāla Cunīlāla (Gujarāta Varṇākyulara Sosāyaṭī Saṃśodhana granthamāḷā, 1942)
Social condition of Gujarat as depicted in Dvyāśrayamahākāvya of Hemacandra, 1088-1172.