Serat pandoem proewita : inggih poenika serat kawroeh babagan kasampoernaning gesang, kangge pitedah dhateng para ingkang ngoedi oetawi anggoegoeroe ngelmi sadjati, mawi ngewrat kawroeh ka Allahan katerangaken tjetha lan gamblang, kawroeh gaib lan lampah-lampahipoen - Adisoepana, R. (Kawedalaken toewin kasade dening Boekhandel M.B. Hadiatmodjo, 1939)
Javanese philosophy and conduct of life.