Sa khaṅʻ Khaṅʻ Joʻ reʺ Ba māʹ lvatʻ lapʻ reʺ nhaṅʻʹ ʼa lupʻ sa māʺ tuikʻ pvai - Khaṅʻ Joʻ, Sa khaṅʻ, 1917- (Kyoʻ Laṅʻʺ Cā-Nayʻ-Jaṅʻʺ Phranʻʹ khyī reʺ : Phranʻʹ khyi reʺ, Kaloṅʻ Pyaṃ Cā ʼupʻ Tuikʻ, 1969)
History of the trade union and independence movements in Burma, during the period 1885-1948.